Vintage Vloerkleed Navajo Brick - Brinker.

Vintage Vloerkleed Navajo Brick - Brinker.

Omschrijving

Geïnspireerd op het Navajo festival over de kunst en cultuur van het Indianenvolk uit Noord Amerika, de Navajo vloerkleden. De opvallende vintage Navajo vloerkleden met een vervaagde Oriental print zijn een echte eyecatcher voor wie kleur in huis durft te nemen.

Deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in drie opvallende kleuren: oranje, rood en zeeblauw. Navajo Brick is slijtvast en onderhoudsvriendelijk omdat het kleed is gemaakt van katoen en viscose. Katoen zorgt er voor dat het een sterk vloerkleed is, waar viscose een prachtige subtiele zachtheid toevoegt. Viscose is een kunstmatig vervaardigde vezel op basis van een natuurlijke grondstof. De dikte van het vloerkleed, 8 mm, zorgt er voor dat geluiden worden gedempt en maken het kleed net dik genoeg zodat het weinig zal verschuiven.

Het Navajo Brick vloerkleed is ook te bewonderen in onze showroom aan de Douwe Tammingawei 34 te Leeuwarden. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 uur.

Om helemaal zeker te zijn van je bestelling kun je dit vloerkleed ook op zicht bestellen. Hierbij kun je het vloerkleed 14 dagen op zicht thuis houden en binnen dit tijdsbestek zonder verplichting tot aankoop retour sturen.

Indien je het vloerkleed wilt schoonmaken, kun je dit gemakkelijk met het platte mondstuk van de stofzuiger doen. Wanneer er een vlek in het vloerkleed terechtkomt niet wrijven of boenen. Je kunt het beste deppen met een vochtig doekje en daarna reinigen met James Vloerkledenreiniger. Twijfel je wat de beste optie is om je vlek te verwijderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je graag advies.

Kleur: Rood

Poolhoogte: 8 mm

Beschikbare formaten: 160 x 230 cm

Materiaal: Katoen

- Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 179,00

Beschikbare opties:

* Kies uw formaat:

Specificatie

Productspecificatie
Samenstelling Katoen en Viscose
Levertijd 160 x 230 (2-3 werkdagen)
Kleuren Rood
Leverbare maten 160 x 230 cm.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: