Over ons

Wie zijn wij?

Onlinevloerkleed.nl is uw leverancier van verschillende soorten vloerkleden. U vindt bij ons Hoogpolige, Retro, Moderne en Tijdloze vloerkleden. Al deze prachtige vloerkleden worden gemaakt van uitstekende kwaliteit materialen en worden geleverd in tijdloze, maar ook in hedendaagse kleuren. Om te voldoen aan uw wensen zijn alle vloerkleden te verkrijgen in verschillende maten. Naast standaardmaten leveren wij in overleg ook afwijkende maten. Indien u een afwijkende maat wilt bestellen, neemt u dan contact met ons op.

Onlinevloerkleed.nl is een dochteronderneming van Interieur05. Een aantal type vloerkleden is ook te bezichtigen in onze showroom. Wij zitten gevestigd aan de Douwe Tammingawei 34 te Leeuwarden en zijn op maandag geopend van 13:00 - 18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 09:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 12:00 - 17:00 uur. U kunt altijd terecht voor vragen en een advies op maat. Wilt u liever teruggebeld worden door één van onze collega's, laat dan uw gegevens achter via onze contactpagina.

 

Hoe werkt het?

  • 1. U maakt een keuze uit ons assortiment. Graag geven wij u hierbij persoonlijk advies. Dit kan telefonisch of via de showroom in Leeuwarden.
  • 2. Via onze webwinkel plaatst u een bestelling. U kiest hierbij de door u gewenste betaalmethode.
  • 3. U krijgt van ons via de e-mail een bevestiging van uw bestelling. Deze kunt u eventueel nog controleren.
  • 4. Afhankelijk van de levertijd krijgt u van ons bericht als het vloerkleed wordt meegegeven aan het transportbedrijf.
  • 5. Het transportbedrijf verzorgd het transport en de levering.
  • 6. Uw bestelling is geleverd.