Brinker Carpets Vloerkleed Type Vintage Beige

Brinker Carpets Vloerkleed Type Vintage Beige Retro vloerkleden

Omschrijving

Dit beige vintage laagpolige vloerkleed maakt deel uit van een 13-delige Brinker Carpets collectie: een zeer elegante, authentieke serie. De zeer uiteenlopende tinten zorgen samen met het materiaalgebruik voor dit authentieke en warme effect. De tapijten worden vervaardigd uit oude oosterse tapijten; oud en toch nieuw. Geen enkel tapijt is hetzelfde, allen hebben een uniek karakter. De tapijten zijn diverse keren bewerkt en opnieuw geverfd. Samen met de patchwork afwerking is dit tapijt een absolute blikvanger. De dessins zijn bovendien zeer geschikt voor zowel een modern als een klassiek interieur.

Het tapijt bestaat uit een mix van verschillende draden. In het begin kan bij het gebruik zodoende een enkele draad loslaten. Dit doet echter geen afbreuk aan de hoge kwaliteit. Juist het feit dat het op deze manier gecreëerd wordt zorgt ervoor dat de uitstraling van elk individueel tapijt uniek is. Bovendien is het tapijt dermate vol en dik dat een uitvallende pool geen afbreuk doet aan het geheel. Het zorgt daarentegen voor een luxe sfeer en een warm gevoel aan de voeten.

Dit karpet is in elke gewenste afmeting verkrijgbaar. De tapijten zijn uitermate onderhoudsvriendelijk. Behalve voor een verrijking van het interieur zorgen deze vintage kleden voor lagere energiekosten en betere akoestiek. Al met al vormt deze blikvanger een gefundeerde langetermijninvestering.

- Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs:
€ 339,00

Beschikbare opties:

* Kies uw formaat:

Specificatie

Productspecificatie
Samenstelling Patchwork carpet gemaakt van oude tapijten
Levertijd 2 tot 8 weken
Kleuren Beige - Black - Brown - Green - Grey - Indigo - Multi - Orange - Pink - Purple - Red - Turquoise - Yellow
Leverbare maten in elke afmeting mogelijk
Max Breedte 400
Max Lengte 600

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: