Betaalmethodes bij Onlinevloerkleed.nl

iDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere online organisaties buiten de e-commercemarkt bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt in Nederland:

  • - Sinds de introductie in 2005 zijn er meer dan 500 miljoen betalingen met iDEAL gedaan.
  • - Bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties kan met iDEAL worden afgerekend.
  • - iDEAL wordt al jaren gekozen in de top 10 van sterke en onmisbare merken.
  • - 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.  

 

iDEAL is geen centraal elektronisch betaalsysteem maar een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.

PayPal

PayPal is een eenvoudige manier om te winkelen en te betalen met je mobiel:

  • - Een veiliger en eenvoudiger manier om online te betalen.
  • - Winkelen op miljoenen websites, van de grootste winkeliers tot de kleinste gespecialiseerde websites.
  • - Met de veilige betalingssystemen van PayPal kunt u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiële gegevens te delen.
  • - U hebt alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord nodig om in een paar keer klikken te betalen en sneller af te rekenen.

 

Achteraf betalen

Met achteraf betalen ontvangt u eerst het product en betaald u later (binnen 14 dagen) de factuur. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Tijdens de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsen op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is uw bestelling geaccepteerd en kunt u achteraf betalen op rekening. U ontvangt vervolgens namens Billink de factuur. Billink is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van uw betaling. U kunt bij ons tot 500 euro achteraf betalen, bestellingen boven de 500 euro kunt u via een van onze andere betaalmetodes betalen.

Bankoverschrijving

Een bankoverschrijving is een opdracht die je geeft aan je bank om een bepaald bedrag van je betaalrekening af te schrijven en over te maken naar de bankrekening van een ontvangende partij. Hoewel het een redelijk “traditionele” en daarom reeds beproefd veilige betaalwijze is, hebben de betrokken banken tijd nodig om de opdracht te verwerken en daardoor is het ook de meest trage manier van een (online) betaling doen.

Ook moet je er even voor gaan zitten om eerst van de rekening waarop je wilt storten de bankgegevens op te halen, vervolgens bij je eigen bank op je internet bankieren pagina in te loggen en het overschrijvingsformulier in te vullen met de door de ontvanger verstrekte bankgegevens.