Tuin vloerkleed

Op zoek naar een buiten vloerkleed?

De nieuwe rage van dit moment is het vloerkleed voor buiten. Onmisbaar op je terras, balkon, je kampeerplek, bij je caravan of je vakantiehuisje. Een buiten vloerkleed is een echte alles kunner, een instant sfeer-maker voor binnen en buiten, een fijn picknick- of loungekleed en een handig speelkleed voor de kinderen. Lichtgewicht en klein opvouwbaar. Je neemt het plastic kleed dus zo mee naar het strand of het bos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het kunststof kleed is ook een handig element in de trend binnen = buiten. Steeds meer mensen beschouwen hun tuin als een extra kamer. Een eenvoudige en flexibele manier om je balkon, je veranda of je tuin bij je huis trekken, is een kunststof vloerkleed. Zo zet je de stijl van binnen visueel voort en loop je lekker op blote voeten naar je buitenkamer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in de winter komt een plastic vloerkleed van pas; in de woonkamer, de badkamer of in de kinderkamer is het een praktische en vrolijke sfeermaker. Kunststof kleden zijn vochtbestending, makkelijk schoon te maken met een nat doekje en in een mum van tijd weer droog. Kreukels of harde vouwen in je plastic kleed? Geen probleem, je kunt je buitenkleed eenvoudig gladstrijken met een strijkbout. Wel even een katoenen doek er tussen leggen.