Louis de Poortere vloerkleden

Hieronder informatie over onze Louis de Poortere vloerkleden

Louis de Poortere is een zeer luxe merk uit ons buurland België. Louis de Poortere is een van de oudste vloerkleden merken, het stamt al uit 1859. Ze zijn door alle jaren heen steeds innovatief geweest. En daardoor weten ze ook in economisch slechte tijden te overleven. Alle vloerkleden van dit merk stralen "luxe" uit en zijn niet te vergelijken met de doorgaans bekende merken. Elk vloerkleed is met zorg ontworpen en heeft een eigen unieke uitstraling en kleurengebruik. Dit komt vooral door het gebruik van de natuurlijke materialen. Louis De Poortere staat voor geweven tapijt in zuivere scheerwol. De geprezen kwaliteit is onevenaarbaar op gebied van luxe en comfort. Hieronder een korte beschrijving van de verschillende collecties:

Mad Men Collectie

Madison Avenue loopt dwars door Manhattan tussen Park en Fifth Avenue. Sinds de jaren twintig is het centrum van de Amerikaanse reclame-industrie er gevestigd. De Madison Men waren zowat de golden boys van de jaren zestig. Ze droomden er de iconen van de grootste merken van de U.S.A. Uit dit thema heeft Louis De Poortere de inspiratie geput voor een nieuwe collectie “vintage sixties” kleden : Een mengsel van rechte en gebroken lijnen, matte en glanzende garens, zwierige of haakse penseelhalen. Je vindt het in 'De Mad Men collectie'

De Mosaiq Collectie

Het Mosaiq patroon vindt je tegenwoordig veel terug in verschillende interieuren. Kasten, wanden, de rechthoekige vormen zie je overal. Nu ook in de prachtige vloerkleden van Louis de Poortere.

BoBohemian Collectie

Ooit gedacht dat verschillende stammen zichzelf onderscheiden in vloerkleden? In deze collectie neemt BoBo Tribe het op tegen BoBo Flowers, de winnaar dat ben jij.

De Silver Lining collectie

Tapijten met een zilveren randje! Op een weelderige achtergrond van rijke kleuren benadrukken deze vloerkleden elementen met behulp van een hoogglans garen. Er zijn twee ontwerpen te vinden in deze collectie: 'Twinkle' is een ontwerp met bloemen en 'Diamonds' met een onderscheidende diamant vorm in het midden van het karpet.

Fading World collectie

Voortborduren op het enorme succes van de Vintage collectie, zijn we verheugd met de prachtige "Fading World" collectie. Een exploitatie van de huidige trend in de 'Gebruikte' karpetten. Deze kleden zijn beschikbaar in rijke maar ook vervaagde kleuren. Elke tapijt is beschikbare in negen standaard maten en geweven met de geruststelling van een antislip backing.

The Cameo collectie

Hier vind je alle nieuwe functies in een Cameo siteverzameling: een verscheidenheid van zachte en knusse kleuren die overeenkomen met wit gelode of licht gekleurde ‘nordic’ meubelen. Ideaal voor een country house, een B & B, een slaapkamer of een kinderkamer. De tapijten in de Cameo collectie komen in drie ontwerpen, vijf kleuren en maar liefst negen maten.

The Vintage collectie

Louis de Poortere is op de top van een golf met haar wereldwijde best verkopende "Vintage collectie". Deze nieuwe editie bevat hele mooie kleuren in combinatie met enkele fantastische nieuwe ontwerpen.