Blog

NIEUWTJES EN WEETJES OVER VLOERKLEDEN 

Op deze pagina vindt u allerlei leuke nieuwtjes en informatie omtrent vloerkleden. De pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe feitjes en weetjes.

19 januari 2014 - Speeddaten met een interieuradviseur voor € 50,00

Wat kun je verwachten? Een interieuradviseur komt een uur bij je langs. Jij geeft aan waar je hulp bij zou willen. Bijv.: de indeling van je kamer, kleuren en of de stijl. Je krijgt een interieuradvies waarmee jezelf verder kunt. Deze speeddate is ook zeer geschikt als verkoopstyling. Lees hier alles over een uur lang speeddaten voor € 50,00

 

 

 

26 december 2013 - Zeer nuttige Interieurtips van Margit Kengen

Ben je op zoek naar nuttige tips voor het inrichten van je huis? Margit Kengen geeft op haar blog zeer praktische in nuttige tips op gebied van verlichting, materiaalgebruik, kleurgebruik en nog veel meer! Lees meer over het inrichten van je huis.

 

 

 

9 december 2013 - OnlineVloerkleed.nl op Stijlkaart

Vorige week heeft stijlkaart.nl één van onze producten op haar site gepresenteerd. Dit was voor ons een hele leuke verrassing! Stijlkaart is een leuke site waar je veel inspiratie op kunt doen.Doe meteen inspiratie op bij stijlkaart.

 

 

 

23 november 2013 - Tips voor de keuze van uw vloerkleed

Als je een huis inricht is het vloerkleed niet het belangrijkste voorwerp in je huiskamer, maar onopvallend heeft het wel een grote invloed op je interieur. De juiste keuze voor een vloerkleed doet je woonkamer kleiner, gezelliger en warmer lijken, maar de verkeerde keuze voor een vloerkleed kan je woonkamer ruïneren! Lees meer over de juiste keuze voor een vloerkleed.

 

 

 

8 november 2013 - HET VLOERKLEED IS TERUG VAN WEGGEWEEST!

Zeker nu het wat kouder is, voelt niets zo comfortabel als een heerlijk zacht vloerkleed, waar je met je voeten in kunt wegzakken. Vooral kinderen vinden het heerlijk om liggend op het vloerkleed televisie te kijken. Het vloerkleed is helemaal terug van weggeweest. En niet zo gek natuurlijk. Door de isolerende luchtlaag tussen de vezels kan de kou minder snel optrekken waardoor je een behaaglijk temperatuurgevoel houdt. Uit onderzoek blijkt dat het temperatuurverschil tussen je hoofd en je voeten niet meer dan tweeënhalve graden mag verschillen om een behaaglijke gevoeltemperatuur te ervaren. Hierdoor zul je zelfs de thermostaat in een kamer dus minder hoog hoeven zetten. Waardoor het vloerkleed zichzelf langzaam terug verdient!

 

5 november 2013 - BRINKER CARPETS LANCEERT NIEUWE KWALITEITEN

Om steeds te blijven voldoen aan de vraag naar wisselende trends op het gebied van karpetten heeft Brinker Carpets haar collectie exclusieve karpetten wederom uitgebreid met een 17 tal nieuwe collecties karpetten. Binnenkort zal deze nieuwe collectie aan onze webshop worden toegevoegd! Bekijk hier de nieuwe collectie van Brinker Carpets.

 

 

22 september 2013 - WAT EEN INVLOED…… DAT VLOERKLEED !

Wat een vloerkleed wel niet kan doen. Een kleed is erg bepalend voor de sfeer in een woonkamer. Stylistes en interieurontwerpers zijn er dol op om in de weer te gaan met een kleed. Je kunt namelijk op een vrij simpele manier groots effect creëren. Met een kleed speelt het zo lekker “optisch” met de ruimte. Allereerst zorgt het voor warmte in een ruimte, een aangekleed geheel krijg je met een kleed. Als er veel meubels, tafeltjes, stoelen, lampen etc in de zithoek staan sweeft het vaak wat rondt en is het contrast ook nooit helemaal lekker met de vloer. Met een kleed zorg je ervoor dat alle losse onderdelen gekoppeld worden en één geheel vormen en dus krijg je meer rust en overzicht. De meubels worden dan met de voorpoten op het kleed geplaatst. Of indien mogelijk de hele zithoek wordt op het kleed gezet. Lees hier wat je allemaal met een vloerkleed kan doen.

 

16 september 2013 - WEL OF NIET ZELF JE VLOERKLEED SCHOONMAKEN?

Een leuke discussie op een forum over het schoonmaken van uw vloerkleed. Wat zou u doen? Bekijk hier de discussie over het schoonmaken van een vloerkleed.