Leveringsinformatie

Levertijd

Wij bieden u een uitgebreide collectie vloerkleden. Veel vloerkleden zijn uit voorraad leverbaar en waar dat niet zo is, is over het algemeen de levertijd redelijk kort. Zo leveren wij de meeste standaard maten binnen twee weken.

Transport

Wij werken samen met DPD Nederland en Packs.nl. Op het moment dat wij uw bestelling versturen krijgt u hier via de e-mail bericht van.

DPD

Kleine pakketten gaan met DPD Nederland. DPD informeert u van te voren via de e-mail over het moment van bezorgen. In de e-mail staat op welke dag en tijdstip zij langskomen. Indien u op dat moment niet aanwezig kan zijn zal DPD het pakket afgeven op de dichtsbijzijnde DPD Parcelshop. U kunt vervolgens het pakket daar ophalen wanneer het u uitkomt. Hier een link naar de dichtsbijzijnde DPD Parcelshop.

Packs

Grote pakketten gaan met Packs.nl. U krijgt van te voren te horen op welke dag zij langskomen, hierbij wordt geen tijdsvenster gegeven. U kunt wel via track en trace uw pakket volgen. Hier een link naar de track en trace pagina van Packs.nl. Indien u op het moment van afleveren niet aanwezig bent zal de chauffeur een briefje achterlaten met daarop een telefoonnummer. U kunt vervolgens via dat telefoonnummer zelf een nieuwe afspraak inplannen.

Verschil tussen kleine en grote pakketten

Een vloerkleed is een klein pakket als het maximaal 175cm lang is en maximaal 31kg weegt. Vloerkleden die langer dan 175 cm zijn of zwaarder dan 31kg wegen zijn grote pakketten.

Gratis bezorging

U heeft bij Onlinevloerkleed.nl altijd gratis bezorging. Wel zo makkelijk toch?

14 Dagen Op zicht

Na levering heeft u binnen 14 werkdagen (onder voorwaarden) de mogelijkheid om het vloerkleed te retourneren indien het niet aan uw verwachtingen voldoet. Lees hier onze retourinstructies of doe meteen een retouraanvraag op onze website. Vloerkleden die volgens uw eigen specificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of die een duidelijk persoonlijk karakter hebben vallen hier niet onder.

Enkele spelregels bij het retourneren:

  • Het vloerkleed mag niet vies en / of beschadigd zijn.
  • Het vloerkleed dient met de pool naar binnen opgerold te zijn.
  • Het vloerkleed dient in zijn originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Het terugzenden komt geheel voor rekening en risico van de afnemer.

 

De uitgebreide voorwaarden vindt u terug in onze algemene voorwaarden